Pech onderweg is iets waar niemand op zit te wachten, maar helaas is het wel iets wat iedereen wel eens kan overkomen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het pechmoment zo snel en soepel mogelijk op te lossen.

In dit artikel geven we enkele tips om te gaan met pech onderweg, zodat je weer snel op weg kunt.

  1. Zorg dat je een veilig plekje hebt gevonden om te staan. Als je pech hebt onderweg, is het belangrijk om eerst een veilig plekje te zoeken waar je de auto kunt parkeren. Probeer zo ver mogelijk van het verkeer af te gaan en zet je waarschuwingslichten aan.
  2. Bel hulpdiensten. Als je pech hebt en je voelt je niet in staat om de auto zelf te repareren, is het belangrijk om hulp te vragen. Bel de ANWB of een andere hulpdienst om je te laten vervoeren naar de dichtstbijzijnde garage.
  3. Zorg dat je de juiste gereedschappen bij je hebt. Als je wel in staat bent om zelf iets aan de auto te doen, is het belangrijk om de juiste gereedschappen bij je te hebben. Denk aan een reserveband, een jack en een krik. Als je deze gereedschappen bij je hebt, kun je in sommige gevallen zelf de auto repareren.
  4. Zorg voor vervangend vervoer. Als je de auto naar de garage moet brengen voor reparatie, is het handig om voor vervangend vervoer te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld met een leenauto of met openbaar vervoer.

Als je pech hebt onderweg, is het belangrijk om rustig te blijven en de juiste stappen te volgen. Zo kun je ervoor zorgen dat het pechmoment zo snel en soepel mogelijk opgelost wordt.

Bij Autobedrijf Lohuis begrijpen we dat pech onderweg niet leuk is. Daarom staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Onze ervaren monteurs kunnen je auto snel en efficiënt repareren, zodat je weer zo snel mogelijk op weg kunt. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Bent u op zoek naar een manier om een nieuwe auto te financieren? Dan is Financial Lease wellicht iets voor u. Maar wat zijn precies de voordelen van deze vorm van leasen? Wij zetten ze voor u op een rijtje.

  1. Flexibiliteit
    Met Financial Lease heeft u de vrijheid om te kiezen hoe lang u het contract wilt afsluiten en hoe hoog uw maandelijkse termijnen wilt zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om het leasen aan te passen aan uw financiële situatie.
  2. Eigendom
    In tegenstelling tot Operational Lease, waarbij u de auto alleen gebruikt zonder eigenaar te worden, wordt u met Financial Lease wel eigenaar van de auto. Dit betekent dat u na afloop van het contract de vrijheid heeft om de auto te verkopen of te houden
  3. Belastingvoordeel
    Financial Lease kan ook fiscaal aantrekkelijk zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de rente en afschrijving van de auto opvoeren als bedrijfskosten, wat kan leiden tot lagere belastingbetalingen.
  4. Zekerheid
    Met Financial Lease weet u precies waar u aan toe bent, omdat de maandelijkse termijnen en de looptijd van het contract van tevoren worden vastgelegd. Dit geeft u financiële zekerheid en maakt het makkelijker om uw budget te beheren.
  5. Mogelijkheid tot aanpassingen
    Met Financial Lease kunt u bijvoorbeeld opties en accessoires aan de auto laten toevoegen, zodat deze aansluit bij uw wensen en behoeften. Dit geeft u de mogelijkheid om de auto naar uw eigen smaak aan te passen.
  6. Dienstverlening
    Bij Financial Lease bent u niet alleen verzekerd van een nieuwe of gebruikte auto, maar ook van professionele dienstverlening. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van onderhoudscontracten en pechhulp, zodat u zorgeloos kunt rijden.
  7. Goedkoper dan kopen
    Financial Lease kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan het kopen van een auto. Dit komt doordat u bij Financial Lease alleen betaalt voor het gebruik van de auto, terwijl u bij het kopen van een auto ook de afschrijving van de auto zelf moet betalen.
  8. Ruime keuze
    Bij Autobedrijf Lohuis heeft u ruime keuze uit een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte auto's. Dit betekent dat u altijd een auto kunt vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Bent u overtuigd van de voordelen van Financial Lease? Dan is Autobedrijf Lohuis de perfecte partner voor u. Wij bieden een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte auto's en werken met flexibele leasecontracten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom voor een proefrit.

Als je in Nederland een auto bezit, is het verplicht om elk jaar een APK (Algemene Periodieke Keuring) te laten doen. Dit geldt voor alle voertuigen die ouder zijn dan drie jaar. De APK-keuring is bedoeld om te controleren of je auto veilig is om op de weg te rijden en of hij voldoet aan de wettelijke eisen voor verkeersveiligheid.

Er zijn verschillende redenen waarom een APK zo belangrijk is. Ten eerste zorgt de keuring ervoor dat je auto in goede staat is en dat hij voldoet aan de veiligheidseisen. Dit betekent dat je met een gerust hart op pad kunt gaan, zonder je zorgen te maken over de staat van je auto.

Daarnaast kan het laten doen van een APK-keuring ook voordelig zijn voor je portemonnee. Als je auto niet voldoet aan de veiligheidseisen, kan dit leiden tot hoge reparatiekosten. Door je auto te laten keuren, kun je eventuele problemen op tijd ontdekken en voorkomen dat deze uit de hand lopen. Zo kun je besparen op kosten voor reparaties en onderhoud.

Bovendien kan het laten doen van een APK ook van invloed zijn op de waarde van je auto. Als je auto in goede staat is en voldoet aan de veiligheidseisen, kan dit de waarde ervan verhogen. Dit is vooral van belang als je je auto op een later moment wilt verkopen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare plek om je APK-keuring te laten doen, kun je terecht bij Autobedrijf Lohuis. Wij zijn gespecialiseerd in APK-keuringen en bieden professionele en deskundige diensten aan. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die je auto grondig controleren en eventuele problemen snel en efficiënt oplossen. Zo weet je zeker dat je auto in goede handen is bij Autobedrijf Lohuis.

Kortom, een APK-keuring is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je auto veilig en in goede staat is om op de weg te rijden. Bij Autobedrijf Lohuis kun je terecht voor een professionele en deskundige APK. Hun team van ervaren monteurs zal je auto grondig controleren en eventuele problemen snel en efficiënt oplossen. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan zonder je zorgen te maken over de staat van je auto. Neem contact op met Autobedrijf Lohuis om een afspraak te maken voor je APK-keuring.

Als je op zoek bent naar een tweedehands auto, wil je natuurlijk graag geld besparen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om geld te besparen bij het kopen van een occasion. In dit artikel geven we je enkele tips om geld te besparen bij het kopen van een tweedehands auto.

Ten eerste is het belangrijk om te zoeken naar goedkope occasions. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bepaald merk of model auto, kun je kijken naar occasions die ouder zijn of minder kilometers hebben gereden. Zo kun je vaak een goede auto kopen voor een lagere prijs. Ook kun je kijken naar occasions die bijvoorbeeld een kleine schade hebben, zoals een kras of deuk, en die daardoor goedkoper zijn.

Daarnaast is het ook aan te raden om te onderhandelen over de prijs van de auto. Veel autoverkopers zijn bereid om te onderhandelen, zodat ze de auto toch kwijt kunnen. Als je weet wat een redelijke prijs is voor de auto die je wilt kopen, kun je een bod doen en onderhandelen over de prijs. Zo kun je vaak een korting krijgen en geld besparen.

Tot slot is het ook verstandig om te kopen bij een erkend autobedrijf. Bij een erkend autobedrijf, zoals Autobedrijf Lohuis, kun je er zeker van zijn dat de auto's grondig zijn gecontroleerd door ervaren monteurs. Zo weet je zeker dat je een goede auto koopt en dat je geen onverwachte kosten krijgt na aankoop. Bij Autobedrijf Lohuis bieden we bovendien scherpe prijzen en zijn we altijd bereid om te onderhandelen, zodat je kunt profiteren van de beste deals.

In het kort: als je geld wilt besparen bij het kopen van een tweedehands auto, is het belangrijk om te zoeken naar goedkope occasions, te onderhandelen over de prijs en te kopen bij een erkend autobedrijf. Zo kun je een goede aankoop doen en geld besparen. Bij Autobedrijf Lohuis helpen we je graag bij het vinden van de juiste occasion voor jou. Kom langs en laat je adviseren door één van onze medewerkers!

Als je op zoek bent naar een tweedehands auto, ook wel een occasion genoemd, is het belangrijk om een proefrit te maken voordat je tot aankoop overgaat. Tijdens een proefrit kun je namelijk een aantal belangrijke dingen checken en beoordelen, zodat je zeker weet dat je een goede aankoop doet. In dit artikel geven we je enkele tips waar je op moet letten tijdens een proefrit in een occasion.

Ten eerste is het belangrijk om goed te luisteren naar het geluid van de motor. Als je de motor start, let dan op of hij soepel aanslaat en of er vreemde geluiden te horen zijn. Het is ook aan te raden om de auto op verschillende snelheden te rijden, zodat je kunt horen of de motor op alle toeren soepel loopt. Als je merkt dat er vreemde geluiden zijn of dat de motor niet soepel loopt, kan dit duiden op mechanische problemen en is het misschien verstandig om verder te zoeken naar een andere auto.

Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken naar de staat van de auto. Controleer bijvoorbeeld of de banden in goede staat zijn en of de remmen goed werken. Kijk ook of er gebreken zijn aan het exterieur, zoals krassen of deuken. Als je twijfelt over de staat van de auto, neem dan iemand mee die ervaren is met het beoordelen van occasions, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Tot slot is het ook verstandig om te checken of alle functies van de auto naar behoren werken. Controleer bijvoorbeeld of de airco goed werkt, of de verwarming doet wat hij moet doen en of alle knoppen en schakelaars werken. Als je merkt dat er dingen niet werken zoals ze zouden moeten, kan dit duiden op elektrische problemen en is het misschien verstandig om na te denken over het kopen van een andere auto.

In het kort: tijdens een proefrit in een occasion is het belangrijk om goed te luisteren naar de motor, te kijken naar de staat van de auto en te checken of alle functies goed werken. Als je op deze punten let, kun je een goede aankoop doen en met een gerust hart de weg op. Blijf altijd kritisch en neem de tijd om een auto grondig te inspecteren voordat je tot aankoop overgaat. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat je lang plezier zult hebben van je nieuwe tweedehands auto.

Bij Autobedrijf Lohuis bieden we een ruim aanbod van occasions van hoge kwaliteit. Al onze auto's zijn grondig gecontroleerd door onze ervaren monteurs, zodat we je kunnen garanderen dat je een goede aankoop doet. Kom langs voor een proefrit en laat je adviseren door één van onze deskundige verkopers. Wij staan graag voor je klaar bij Autobedrijf Lohuis!

Als je op zoek bent naar een tweedehands auto, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je een aankoop doet. Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een goede deal krijgt en dat je tevreden bent met je aankoop op de lange termijn. In dit artikel geven we je de top 5 punten om te overwegen bij het kopen van een tweedehands auto.

  1. Controleer het onderhoudsverleden van de auto
    Het is cruciaal om te weten hoe goed een tweedehands auto is onderhouden voordat je er een aanschaft. Zorg ervoor dat je het onderhoudsverleden van de auto grondig controleert en vraag naar de serviceboekjes van de auto om te zien of de auto regelmatig is onderhouden en of er eventuele problemen zijn geweest in het verleden.
  2. Testrit maken
    Voordat je besluit om een tweedehands auto te kopen, is het van groot belang om een testrit te maken om te zien hoe de auto rijdt en of er eventuele problemen zijn met de werking van de auto. Zorg ervoor dat je de auto grondig test op verschillende soorten wegen en in verschillende rijomstandigheden om ervoor te zorgen dat je een goed beeld krijgt van hoe de auto presteert.
  3. Controleer de staat van de carrosserie
    Bij het kopen van een tweedehands auto is het zaak om de staat van de carrosserie te inspecteren om te zien of er eventuele schades of roest aanwezig zijn. Kijk goed naar de lak en naar de deuren, motorkap en kofferbak om te zien of er beschadigingen zijn. Als er schades of roest aanwezig zijn, kan dit duiden op een onderhoudsgebrek in het verleden en kan dit de waarde van de auto negatief beïnvloeden.
  4. Controleer de banden
    Bij het kopen van een tweedehands auto is het ook belangrijk om te controleren of de banden in goede staat zijn. Kijk naar de profieldiepte van de banden om te zien of ze nog voldoende grip bieden en controleer of er geen beschadigingen aan de banden zijn. Als de banden slecht zijn, kan dit leiden tot een onveilige rijsituatie en extra kosten omdat het nodig is om de banden te vervangen zodra je de auto hebt gekocht.
  5. Neem een proefabonnement op een autoverzekering
    Voordat je een tweedehands auto koopt, is het verstandig om een proefabonnement op een autoverzekering af te sluiten om te zien hoeveel de verzekering ongeveer gaat kosten. Dit kan je helpen om te bepalen of de auto betaalbaar is op de lange termijn en of je het je kunt veroorloven

Bij het kopen van een tweedehands auto is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Bij Autobedrijf Lohuis controleren we alle occasions grondig en adviseren we je graag over de verschillende opties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je advies nodig hebt bij het kopen van een tweedehands auto. Wij staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

crossmenu